fbpx

Så behandlar vi dina person-uppgifter

Genom din registrering till våra nyhetsbrev eller i vår kundklub samtycker du till att Divanti AB lagrar och använder de kontaktuppgifter du själv lämnar när du anmäler dig som som kund eller prenumerant. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt bättre kunna upprätthålla dina behov som kund och ge dig en mycket bättre service. Uppgifterna lagras och används enbart i informations- och marknadsföringssyfte. Detta innebär att Divanti AB kan, såvida du inte meddelar att du ej vill dela denna information, komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via mejl med nyhetsbrev, direkt marknadsföring eller annan form av kontakt. Du har givetvis möjlighet att när som helst meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål.
 

Information enligt personuppgiftslagen (1998:204)

I syfte att ge dig som kund till Divanti AB en god service förenad med kundregistreringen behandlar vi dina personuppgifter. Med behandling avses varje åtgärd eller serie av åtgärder som vidtas i fråga om personuppgifterna, vare sig detta sker på automatisk väg eller inte, t.ex. insamling, registrering, lagring, ändring eller utlämnande av personuppgifterna till tredje part. Personuppgifterna behandlas även för att erbjuda dig förmåner, genomföra marknadsanalyser samt för marknadsföringsändamål.

 

Marknadsföreningens arbete och åtaganden.

Bilder & film på våra events

Det framgår i samband med event, att vi tar bilder samt eventuellt filmar eventet. Bilderna kan användas i våra sociala medier samt tryckmaterial. Det framgår även att man ska kontakta oss om man inte vill vara med på bild. Vi sparar alla bilder.

 

E-postadresser

Används endast till utskick av inbjudningar samt nyhetsbrev. Nyhetsbrev kan man avregistrera sig från och får därefter inte våra nyhetsbrev längre. Detta framgår tydligt i varje nyhetsbrev och man kan enkelt avregistrera sig. E-postadresser sparas i systemet även för statistiska syften.

 

Kundklubb

Som medlem i vår kundklubb samlar du bonus vid dina inköp. Vi samlar in personnummer samt adress och telefonnummer. Det för att vi ska kunna kommunicera och förse dig med VIPinbjudningar till event samt förtur på vår rea. Om du ej vill vara medlem längre meddelar du det till oss så tas din information bort samt eventuell bonus. Meddela lättast till info@divanti.se.

Öppettider

Måndagar – Stängt
Tisdag – fredag – 11-18
Lördag – 11-14
Söndag – Stängt

0371-58 95 96
info@divanti.se

Prenumerera på nyhetsbrev

Vill du också ta del av vår värld? Vi lovar, vi skickar inte mail så ofta men när vi väl gör det då bjuder vi på inspiration från vårt handplockade sortiment. Det händer också att vi får in nya varumärken som vi vill presentera. Ja ni fattar. Välkommen till Divanti!

Jag godkänner att Divanti AB behandlar mina personuppgifter för att kontakta mig. Läs om vår Integritetspolicy här.